Οι νέες τάσεις μόδας του 2015 που πρέπει να δοκιμάσεις


  • Το nude πρόσωπο ή "αλλιώς no make up make up"!


Oι σχεδιαστές επέλεξαν για το 2015 τη "φυσικότητα" στο μακιγιάζ με στόχο να αναδείξουν τη φυσική ομορφιά. Άλλωστε το καλύτερο μακιγιάζ είναι εκείνο στο οποίο δεν φαίνεται ότι είσαι βαμμένη. Αλλιώς -You born this way! 

  • Τα προϊόντα με φυσική σύνθεση 


Πόσα προϊόντα ομορφιάς είδες το τελευταίο διάστημα να διαφημίζονται ως parabens free; Θα λέγαμε λοιπόν πως υπάρχει μια στροφή προς τα φυτικά καλλυντικά.

  • Negative Space Nails


Το είδαμε και στο βίντεο της Μάρας ήτοι MyBurlesque. Είναι μια τάση στα νύχια για εκείνες που επιθυμούν κάτι δημιουργικότερο αλλά παράλληλα minimal. 

  • Φύγε ombre, έλα balayage. 




Θα λέγαμε ότι πρόκειται για ανταύγειες στα μαλλιά αλλά όχι τις κλασσικές. Ουσιαστικά ξανανοίγει τα μαλλιά δείχνοντας τα πιο φυσικά. Δεν είναι κάτι νέο αφού ξεκίνησε από την δεκαετία του '70.

  • Neon eyeliner


Και για τα κορίτσια που είναι πιστές στο eyeliner, καιρός να το αναβαθμίσουν και να το εξελίξουν. Ουσιαστικά, αντί να χρησιμοποιήσεις το κλασσικό μαύρο ή καφέ χρώμα, τώρα έρχονται τα πιο φανταχτερά χρώματα όπως φουξ, τιρκουάζ, μπλε κτλ. Μπορείς ακόμα, να κάνεις double eyeliner, τοποθετώντας πρώτα μαύρο eyeliner και πάνω από αυτό το χρωματιστό.

  • Lob μαλλιά


Τι είναι πάλι αυτό θα μου πείτε; Είναι το μακρύ καρέ (βγαίνει από τις λέξεις long και bobs). Ένα καρέ λοιπόν που δεν είναι τόσο αυστηρό αλλά εξίσου νεανικό. Κολακεύει όλα τα σχήματα προσώπου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το blog μου!

Δημοφιλείς αναρτήσεις