Laval Cosmetics (Οικονομικά καλλυντικά) - Η άποψη μου

Καλησπέρα στη blogόσφαιρα! Σήμερα, επιτέλους θα σας πω για τα καλλυντικά Laval. Και λέω επιτέλους γιατί τα χρησιμοποιώ εδώ και 3 εβδομάδες κοντά, για να σχηματίσω άποψη.

Τα καλλυντικά Laval προέρχονται από την Αγγλία και είναι αρκετά οικονομικά. Μπορείτε να τα βρείτε στο ελληνικό e-shop του mondo cosmetico.


Laval Ρούζ

ΤΙΜΗ: 9,00 5,00€

Ότι ξεκινάω από αυτό το προϊόν δεν είναι καθόλου τυχαίο αφού το αγάπησα περισσότερο από όλα! Έχω 4 αποχρώσεις, τις mulberry,damson, frosted pink & tawny όπως φαίνονται παρακάτω. Έχουν καταπληκτική απόδοση με ένα μόνο άγγιγμα γι'αυτό χρειάζεται η ελάχιστη ποσότητα για την τοποθέτηση στο πρόσωπο. Η διάρκεια τους είναι μέτρια παρόλα αυτά είναι κάτι που δεν με πειράζει γιατί το αποτέλεσμα που δίνει γίνεται ακόμα πιο φυσικό! Οι αποχρώσεις από ότι θα δείτε ταιριάζουν σε πολλά μακιγιάζ και μπορούν να φορεθούν από το πρωί αφού δεν έχουν κάποιο shimmer.






Laval Classic Lipstick

ΤΙΜΗ: 8,00  4,50€

Περνάμε στο επόμενο προϊόν που είναι ένα κραγιόν σε μια φυσική σχετικά απόχρωση. Είναι ενυδατικό αλλά επειδή το τελείωμα του είναι frost και δεν προτιμώ γενικά τέτοιου τύπου κραγιόν δεν το φόρεσα καθόλου. Σαν απόχρωση είναι πολύ φορέσιμη. Στη φωτογραφία από αριστερά είναι με φυσικό φωτισμό και δεξιά πως φαίνεται στον ήλιο.



Laval Creme Powder 16gr



Μια πολύ ωραία πουδρίτσα που είναι περισσότερο για σετάρισμα και λιγότερο για κάλυψη. Μοιάζει στην υφή της αλλά και στη συσκευασία της με αυτή της Max Factor (creme puff). Συμπαθητική και είναι κάτι που προσωπικά μου ταιριάζει αφού απομακρύνει τη περιττή λιπαρότητα. 

Laval Twist Up Μολύβι Φρυδιών Αδιάβροχο Μηχανικό

ΤΙΜΗ: 4,80€ 3,00€

Η απόχρωση είναι dark blonde και δίκαια της έχει δοθεί το όνομα αυτό. Πρόκειται για ένα μηχανικό μολυβάκι που αν και γράφει έντονα δεν το κάνει με μεγάλη άνεση και λίγο παιδεύει αυτό μέχρι να το συνηθίσεις. Σαν διάρκεια είναι αρκετά καλή.


Laval Twist Up Μολύβι Ματιών Αδιάβροχο Μηχανικό

ΤΙΜΗ: 4,80€ 3,00€

Υπέροχα μαλακά μολυβάκια! Είναι σαν khol μολύβια γράφουν υπέροχα και έχουν πολύ καλή διάρκεια εκτός της υγρής γραμμής του ματιού. Πολύ καλό deal η τιμή τους συγκριτικά με την ποιότητα που έχουν.


Laval Twist Up Μολύβι Χειλιών Αδιάβροχο Μηχανικό

ΤΙΜΗ: 4,80€ 3,00€

Τελευταίο και καταϊδρωμένο στις προτιμήσεις μου ήρθε αυτό το μολυβάκι χειλιών που αν και έχει μια πολύ γλυκιά απόχρωση του ροζ, γράφει πολύ δύσκολα και έπειτα από αρκετή προσπάθεια. Είναι το μοναδικό προϊόν που δεν ευχαριστήθηκα. 


Laval Palette Σκιές Ματιών

ΤΙΜΗ: 10,00€ 7,00€

Επόμενο είναι μια παλεττούλα σκιών με γήινες αποχρώσεις που διαθέτουν μικροσκοπικό shimmer. Αν και δεν είμαι λάτρης των έντονα γυαλιστερών σκιών, έχω να πω πως συμπάθησα πολύ αυτή τη παλέττα. Γράφουν σαν όνειρο και έχουν αρκετά καλή διάρκεια.





Laval Dip Eyeliner Μαύρο

ΤΙΜΗ: 6,00€ 4,00€

Για εσάς που αγαπάτε το eyeliner και το εντάσσετε στη καθημερινή σας ρουτίνα στο μακιγιάζ, έχω να προτείνω το Laval Dip Eyeliner. Έχει σφούγγινο βουρτσάκι και κάνει από τη πιο λεπτή έως τη πιο χοντρή γραμμή. Η απόδοση του, όπως λέει η αγαπημένα Κωσταντίννα από το AnotherMakeupWorld είναι "καραμπάμ"! Έντονα μαύρο και σχεδόν ανεξίτηλο.


Laval Tea Tree Concealer Cover Stick

ΤΙΜΗ: 7,50€ 4,50€

Για εμάς που βγάζουμε σπυράκια και θέλουμε να τα καλύπτουμε αλλά χωρίς να εντείνουμε το πρόβλημα, υπάρχει αυτό το στικ που καλύπτει ενώ παράλληλα ξηραίνει το σπυράκι λόγω του tea tree που περιέχει. Αρκετά καλό προϊόν, λειτουργεί θα λέγαμε σαν ένα θεραπευτικό concealer.


Laval Μολύβι Χειλιών

ΤΙΜΗ: 3,80€ 2,50€

Από απόδοση έμεινα ευχαριστημένη αλλά θα ήθελα να είναι περισσότερο μαλακά ώστε να βάφουν πιο εύκολα. Ομολογουμένως βέβαια, το μειονέκτημα αυτό τους δίνει το πλεονέκτημα να μην κουνιούνται από τη θέση τους!


Laval Ultra Lash Mascara

ΤΙΜΗ: 9,00€ 5,00€

Τελευταίο και καλύτερο η μάσκαρα! Πρώτη φορά δοκιμάζω μάσκαρα με τόσο έντονο χρώμα και πραγματικά είναι τέλεια. Κάνει το χρώμα των ματιών να φαίνεται ανοιχτότερο και δίνει μια ζωντάνια στο βλέμμα. Σαν μάσκαρα παρόλα αυτά δεν κάνει το εξαιρετικό ως προς τον όγκο ή το μήκος. Αλλά καλύτερα για εμένα, καθώς το βρίσκω υπερβολικό να έχεις μια μπλε βλεφαρίδα και να είναι και κάγκελο! Οπότε, την αγαπώ.



Καταληκτικά, θα ήθελα να αναφέρω πως το "ελάττωμα" των καλλυντικών αυτών είναι ότι περιέχουν όλα parabens (εκτός του διορθωτικού στικ με tea tree). (Για όσες απλά ενδιαφέρονται)


Έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν από την εταιρεία Laval;; Ποιες είναι οι δικές σας εντυπώσεις; Ποιο θα δοκιμάζετε από αυτά που σας έδειξα;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ευχαριστώ που επισκεφθήκατε το blog μου!

Δημοφιλείς αναρτήσεις